Joulu vietettiin perheen parissa Tampereella. Olin varmasti viime vuonna kiltti, kun joulupukki toi tälläisen:

Kuva www.electrolux.fi

Se on hieno! Ja mikä parasta: se silittää, mikä on merkittävä ero edeltäjäänsä. Pidän teidät blogin lukijat ajantasalla myös vaatehuoltoni osalta. Tarkkaavaisimmat saattavat muistaa postauksen pyykkitelineestä. Lisättäköön tässä kohtaa, että teline on vaihtunut, verkkarit ei.

Lahjoja oli perheen pikkuväen lisäksi avaamassa myös kaikki kuusi nelijalkaista. Ei-valkea joulu toi merkittävästi lisäpuhdetta 24 tassun kanssa, mutta se ei tunnelmaa latistanut, eikä vauhtia hidastanut.

Kuva syksyltä, mutta hyvin olisi voinut olla jouluna otettu.

Löydettiin me vähän sitä valkoistakin.

Ei nyt ihan Winter Wonderland, mutta parempi kuin ei mitään.

Nopeasti se aika vain menee, vaikka odottavalla se on tunnetusti pitkä. Fanni on ollut tarkastelun alla mahdollisten tiineyden merkkien suhteen. Nyt on kulunut neljä viikkoa astutuksesta, eikä vielä voi kuin arvailla. Fannista on tullut ahne, alkoi kuulemma jopa varastelemaan pöydiltä, mikä ei ole kuulunut tapoihin. Tavattu myös rappusissa joulutorttu suussa. Läheisyyden tarve on kuulemma niinikään kasvanut, ja onpa Fanni voinut pahoinkin. Merkkejä siis on ilmassa, mutta vielä ei uskalla sanoa varmaksi suuntaan eikä toiseen. Peukut pystyssä edelleen!

Tiineyskuvavisa tuo mukavasti jännistystä. Vasemmalla kolme viikkoa ja oikealla neljä.

Eiköhän tämä mysteeri selviä muutaman viikon kuluttua, ja helmikuun alussa viimeistään!