Maisa kuuluu noista jälkimmäiseen. Aivan uskomatonta toimintaa harrasti hän tänään Pornaisten tokokokeessa. Paikkana sama maneesi, jossa viime kerralla irtosi meidän ensimmäinen ja ainoa ykköstulos voittajasta. Silläpä uskaltauduin ilmoittautumaan tähän kokeeseen, kun Maisa ei painanut nenäänsä kertaakaan maahan viime kerralla. Mainostin maneesia, että "siellä ei ollut yhtään kakkaa ja pitävät sen todella siistinä". Ja p*skan marjat. Kikkareita oli niin paljon, että olisi voinut kokonaisen pellon lannoittaa. Ja niiden ihanuuden huomattuaan Maisa löysi syvältä sisimmästään todellisen kakansyöjäkoiran. En edes jaksa purkaa liikkeitä mitenkään, koska JOKAINEN liike kosahti peen syömiseen. Voitte katsella meidän menoa itse videolinkeistä. Kiitos kuitenkin Hannalle kuvaamisesta ja seurasta aivan jäätävässä ilmassa! Kevyt 20 vain.

Alamäki alkoi jo paikkamakuussa, jossa Maisa kuulemma imuroi lähitienoot tarkkaan ylimääräisestä kakasta, ja herkkukökkäre takana sai sen nousemaan istuun. Hikiset 110 pistettä saatiin kasaan, kun vedettiin 50% nollia. Tuomarina oli meillä ensimmäistä kertaa Pernilla Tallberg. Hän oli mukava kannustaessaan, että "näkee, että koira osaa, mutta kakka vie voiton". Vielä kirjoja jaettaessa hän harmitteli, että tietää, miltä tuo tuntuu, kun koira löytää kakan ihanuuden, oma koiransa on tehnyt samoin. Jos hakemalla hakee jotain positiivista, niin peen syönti ei ollut sijaistoimintaa; Maisa monessa kohtaa yritti tosissaan olla mukana, mutta ruskea kulta oli vain niin vastustamatonta. Metallinoudossa lähti jopa tuomaan sitä mulle.

Mulla ei ole oikeastaan enempää kommentoitavaa. Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä. Mutta voin vannoa, että mua ei näe enää IKINÄ maneesissa kisaamassa.

Tässä kuitenkin pisteet:

Paikkamakuu 0

Seuraaminen 7

Liikkestä istu 0

Luoksetulo 7,5

Ruutu 0

Hyppynouto 8,5

Metallinouto 0

Tunnari 0

Kaukot 7

Kokonaisvaikutus 7 (johtui kuulemma jostain kakan syönnistä)

Adjö.