Ja ihan kivasti korkkasikin, tuloksena NakkiMölliAlo1 199p! Kaikkien niiden 38 muun osallistujan kanssa. Joo, ehkä pisteet ei tänään ollut se juttu, vaan vähän tokokoetta muistuttava tilanneharjoitus. Aikataulu ei ihan pitänyt, ja odottelua tuli pari tuntia, missä ajassa ehkä Ansakin ehti vähän lässähtää. Hyvin sen sai kuitenkin narupallorepimisellä taas meininkiin mukaan. Luokka oli siis nakki, jossa kaikki keinot oli sallittuja.

Liikkeet sai ottaa remmissä tai ilman, ja koska me ei olla harjoiteltu mitään muuta remmin kanssa kuin seuraamista, niin mentiin ilman. Paitsi paikkamakuuseen jätin. Enpä tiedä miksi. Makuut otettiin ryhmittäin, ja oltiin ryhmässä neljä ensimmäinen koirakko. En kuitenkaan ollut niin tarkkaan katsonut muita ryhmiä, että olisin tiennyt kuinka pitkä makuu on. Luulin että se oli minuutin, mutta se olikin kaksi. Ansa laittoi pään aika pian maahan, ja ajattelin, että mennään palkkaamatta tämä minuutti, kun noin rauhassa alkoi. No se minuutti sitten jatkui ja jatkui, ja Ansa nosti välillä pään ylös, mutta laski taas maahan. Ihan keskivertohäiriötäkin oli, kun oltiin reunimmaisia, joten tosi ylpeä olen Ansan makuusta. Jäin 4-5 metrin päähän, mikä ehkä ihan ok, kun ei olla koko kahta minuuttia vielä koskaan otettu.

Suvin oma pieni BT. :D

Paikkamakuun alku ja paikkamakuun loppu.

Seuraamisessa meidän ongelman ydin on mun ihme varmistelu. Ansa helposti jätättää ja ottaa sivuttain etäisyyttä, eikä siihen auta se, että käännyn kumartaen sen päälle. Ansan kanssa täytyy ehdotomasti ottaa rennompi ja rempseämpi asenne, ettei sen tarvitse olla kysymysmerkkinä. Perusasennot Ansalla on tosi hyvät ja oikeassa paikassa, mutta ehkä ollaan vähän vielä häiriöalttiita...

Seuraaminen kytkettynä. Kuljettaja on ku Pisan torni.

Jättävissä otin makuun ilman apuja, mitä nyt vähän käännyin katsomaan, että menikö. :P Aika hiipimistä oli...

Seisomisessa annoin kunnon käsiavun ja nakin naamaan, koska tässä on ollut kovaa hiihtelyä, ei siis vielä lähimainkaan valmis liike.

Luoksetulo oli aikas hidas, mutta menee sarjaan ihan ok.

Hyppy oli hyvä, lopun vierelle menoa lukuunottamatta. Vähän ehkä otti useamman askeleen mitä yleensä. Ansalla on ollut tosi täpäkkä seisominen heti hyvpyn perään. Tossa seisomisessa viereen tulossa meillä on vielä harjoiteltavaa, tuppaa herkästi kääntymään.

Jaanalle vielä kiitos kuvaamisesta! Ja Ruu-flätille pusuista. Ihana pappa! Kamerasta loppui tila, mutta kuulemma meidät kuvattiin myös toisella kameralla, joten vielä saadaan nähdä puuttuvat liikkeet elävänä kuvana.

Tässä Sankarin pisteet ja perässä tuomarin kommentit:

Luoksepääsätvyys 10, Kiltti :) (tää oli oikeestaan vaan juoksutarkastus ilman juoksutarkastusta)

Paikkamakuu 10, Hyvin suoriuduttu!

Seuraaminen kytkettynä 9 1/2, Hyvä, vaikka vähän ailahtelevaista :)

Seuraaminen vapaana 10, Hienosti!

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 Hyvin tehty, vaikka vähän hidas maahanmeno.

Luoksetulo 10, Oikein hyvä!

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10, Toimii hyvin :)

Estehyppy 10, Koiran viereen vähän rauhallisemmin, ei kiirettä! :)

Kokonaisvaikutus 10, Nättiä työskentelyä! Ennen jättökäskyjä pieni hidastus.

Päivä oli toooosi pitkää odottelua, joten siinäkin valossa täytyy olla vain tyytyväinen. Hallissa oli aika lämmin, samoin pihalla, ja Ansalla pikkuisen kieli poskella. Silti jaksoi tehdä, ihan pieni. Ansa Anselmi Palleroinen voitti oman ryhmänsä eli kolme koirakkoa jätettiin taakse. :D