Meille, jotka vain haaveilevat talvilomasta Kilpisjärvellä, Saariselällä tai Luostolla, on annettu Vihti, Espoo ja Kirkkonummi. Ei ollenkaan hullummin.

Vuosi aloitettiin kunnon pakkasella ja ihanassa auringonpaisteessa. Niinpä pakattiin koirat autoon ja suunnattiin Nuuksioon Hannan kanssa. Otettiin hyvin pikaiset tokoilut Maisan ja Fidzin kera ennen kuin suunnattiin umpihangille. Otin joulupukin lahjan mukaan, ja hyvin sitä tuli räpsittyä kuvia reilun tunnin aikana. Noin 800. Ei se laatu vaan se määrä vielä tässä vaiheessa, täytyy sanoa. Niitä jäi vielä kahden karsintakierroksen jälkeenkin 262, ja ne löytyvät täältä. Jos aloittaisi opiskelun siitä, että a) objektiiveja on kaksi, toinen pitempi kuin toinen. Valitse oikein. Ja b) älä tarkenna puiden oksiin, jos et halua niitä kuvata. Ehkä se siitä.

Kuudesta koirasta kaksi oli sitä mieltä, että mikä vika on olla sisällä, yksi sitä että ihan kiva kun on kavereita, mutta onhan täällä nyt KYLMÄ ja loput kolme juoksivat reikä päässä umpihangessa -15 asteen pakkasessa. Voitte päätellä keistä oli kyse.

 

Pakko myöntää, että omiakin varpaita hieman kipristeli, mutta ei se haittaa, kun meillä on nyt TALVI!