Tänään oltiin piiiitkästä aikaa yhdessä Hannan kanssa kisaamaassa. Kyseessä oli Anne Saviojan kynästä hyppäri ja agirata Riihimäellä. Hanna ja Fidzi tulivat mukaan napattuaan aamun agiradalta viimeisen nollan kolmannessa startissaan ykkösissä. Paljon onnea vielä luokkanoususta! Eteviä olette, muista se. :)

Jännitin vähän paikalle ajaessa, mutta itse kisahallissa ei jännityksestä ollut jäljellä kuin sopiva kutina vatsan pohjassa. Oon melko asenneongelmainen nyt tän meidän hitauden kanssa, ja asenne on lähinnä "nollaa mennään tekemään, muttei se aika kuitenkaan riitä". Väärin. Eka rata näytti suurinpiirtein tältä:

Päätin olla valssaamatta 2-3 välillä, koska halusin välttää takaaleikkauksen vitosella. Olisi voinut toimiakin ihan hyvin, jos en olisi lähtenyt kiiruhtamaan sivusuunnassa jo kolmoselle. Maisa teki sille hyvin harvinaisen (=en muista koska viimeksi) virheen ja meni renkaan välistä. Enpä tiedä oliko se vitosen jälkeinen kaarros pienempi, kuin vaihtoehdolla, jossa takaaleikkaus olisi mennyt pieleen. No, aika vaikeeta sanoo. Hyvin jatkui muurille, josta harmillisesti lävähti pari palikkaa alas. Taas kiiruhdin seuraavalle esteelle, olisi pitänyt otta muuri varmemmin. Loppu menikin sujuvasti, ja saatiin ihan ok käännös pituudelta (15) esteelle (16). Ja vitsit mikä fiilis oli, kun tuloksissa luki -1,45 ja 3,61m/s! Ja yhdellä kiellolla. Siis asenne vaihtoon. Eihän tpoi nyt ihan pyörryttään ala toi tulos, mutta vitsit, miten hieno fiilis! TULOS:10

Isot onnittelut Nessalle ja Kaisille, jotka tykitti tän radan ihan kunnolla!

Toinen rata oli tällainen:

Valssasin keppien jälkeen ja muurin(5) jälkeen. Tulin A:n keinun puolelta, ja Maisa irtosi tosi hyvin esteelle (11). Piti tulla persjättö putken (13) jälkeen, mutta siitä tulikin takaaleikkaus keinulla. Toista persjättöä mietin jo ennen puomia, mutta tein sen kuitenkin varmemminpuomin jälkeen. Ja aivan loistava irtoaminen myös esteelle (19)! Luulin tehneni nollarataa, mutta vitsku sieltä tuli. Se todennäköisimmin tuli putkelle (3) menosta, jossa Maisa teki oman siksakin ennen putkeen menoa, mutta tiedä häntä. Mikään ei ainakaan tippunut. :) TULOS: 5

Ja voi jehnat! Tulostaululla luki -5,83!! Ja 3,98m/s. Ei hittolainen. Ei ne palkintopallilla seisseet menneet kuin 4,5 sekuntia nopeempaa. :D Pienen lässähdyksen koin kuitenkin, kun sain kisakirjan ja tuloslaput. Siitä ei harmillisesti selvinnyt virhettä, mutta muutoin se olikin hyvin mielenkiintoinen. Sen mukaan ihanneaika oli 47s (oikeasti 50) ja meidän aika 47,78 ja tulos 5,78. Melkoinen antikliimaksi. Mutta oli meidän aika sitten tuo 44,17, 47 tai 47,78s, niin noin on kaikki alle 50. Ha!

Oli kyllä sellaiset hyvänmielenkisat, että!

Ei me kuitenkaan vielä ihan täydellisiä olla, niin että niitä kaarroksia pitäis saada pienemmäksi. Vähän niinku kertoo se suunta, mihin ollaan menossa seuraavaksi. Muttei sitten liikaa. Mutta koska tää kirjoitus on pelkkää hehkutusta, niin se pitää myös päättää siihen. Maisalla oli loistavat kontaktit ja hieno irtoaminen niitä vaatineissa paikoissa. Hyvä Maisa ja hyvä me!