Jatkettiin kasiryhmän kevät touria Niinan ja Pallon kanssa viikonloppuna. Aloitettiion Hausjärvi/Oitti ryhmiksestä, joka pidettiin Hyvinkään koiraurheilukeskuksessa. Tupa oli jokseenkin täynnä ja aikataulut... no... hieman perttivät, mistä seurasi vähän odottelua. Ja odottelua. Ja vielä kerran odottelua.

Kuvat (c) Niina Putkuri

IMG_9895.JPG

Hohhoijaa.

Pallolle oli tänään tuloksena EH, KÄY 3, piiiitkän pitkän odottelun jälkeen. Meillä Maisan kanssa oli kuitenkin vielä siedettävissä rajoissa kehän viivästyminen. Ja hyvää kannattaakin odottaa. Maisa sai ensimmäisen SERTinsä ja oli vielä narttujen kaunein ja  VSP!! Tuomari Saija Juutilainen kehui, että Maisa on aivan erinomainen liikkuja. Hymy Ja karvaa kehuttiin myös. No tietty, luomuna kun mentiin. Kieli ulkona

IMG_9867.JPG

IMG_9875.JPG

Ai miten niin reenataan jotain muuta enemmän?

IMG_9887.JPG

ROP Zorrazo ? - VSP Gotcha Nefertiti

(katsokaa parin häntiä, heh)

Sunnuntain Mäntsälän ryhmis ei sitten enää mennytkään yhtä putkeen. Maisa oli kutistunut yön aikana ja Markku Santamäki oli sitä mieltä, että vaikuttaa lyhytrunkoiselta. Sanoi sen olevan syy erin tippumiseksi eh:ksi. No aina ei voi voittaa. Nauru Samoin oli EH:n päivä Palolla. No uutta putkeen.