Ainakin miehet Atte ja Nappi olivat sitä mieltä, että Maisaa ihkumpaa saa hakea. Tintti on päässyt Maisan hemaisevuuden kanssa sinuiksi, joten minkäänlaista ongelmaa ei syntynyt yksi tyttö - kolme poikaa asetelmasta. Ansan pojat luokittelevat varmaan yhdeksi jätkistä, koska sitä kohtaan ei kukaan osoittanut minkäänlaista tunteenpaloa,  Ja painaahan se saman verran kuin kunnon äijätkin: 9,5 kg, 200 g enemmän kuin veikka... Ja Helmi - Helmi nyt on tehnyt kaikille selväksi missä kaappi seisoo jo monta vuotta sitten. Ei kannata edes yrittää. Mutta rouvasta löytyi puhtia ja virtaa. Haastoipa se viikon mittaan teinejä leikkiinkin, jopa sisällä.

Lenkki alkoi yleisellä mellakalla, jota kesti noin ensimmäiset 20 minuuttia. Väistettiin vastaan tullutta gordoninsetteriä ojan toiselle puolelle. Jossa puolestaan pienen fifin omistaja huuteli, että onko teillä ne koirat hallinnassa, voitteko laittaa kiinni, kun tämä pelkää. On hallinnassa, kuten huomaat. Päästiin onneksi takaisin alkuperäiselle reitille, jolla ei enää vastaantulijoita ollutkaan, ja alkuremakan jälkeen oma porukkakin rauhoittui. Allekirjoittaneella verenpaine tosin oli vielä jonkin aikaa koholla. Mikä siinä onkin, että jokainen peltolenkki pitää ensin vetää nelivedolla niin, ettei henki kulje ja omistaja toivoo liukuesteitä. Tekee vain mieli päästää irti remmeistä ja kääntyä kannoillaan takaisin kotia kohti. Anun zenimäisyydellä pääsin kuitenkin pahimman yli, ja loppulenkki sujui rauhallisesti; Atte ja Nappi Maisan peesissä ja terrierit omana mellakkapallonaan.

Vedettiin keppiä...

...ja kurkistettiin Kiinaan.

Tintin tan-merkit näkyy tosi hyvin ja kroppakin on hienon tumma.

 

Nappi-rölli pääsee ensi viikolla ryijystään. Ehkä ihan ok aika jo. Toi trimmattu etutukka ei oo enää katu-uskottava. Sori Anu.

Tässä vielä tyylinäyte kuvaajan ja kameran lahjoista.

Kuvatuksia lisää täällä.

Tinttiläinen lähti lenkin jälkeen kotia kohti ja tämä kööri suuntaa kohta puoliin Hakkilaan. Maisa ensimmäistä kertaa juoksujen jälkeen. Saa nähdä rauhoittiko lenkki yhtään, vai onko se reikä siellä edelleen.