Kuusiviikkoispäivitykset tulevat nyt muutaman päivän jäljessä, mutta kuvissa poseeraavat tasan kuusiviikkoiset pennelit viime keskiviikkona.

1.poika

2.poika

3.poika

1.tyttö

2.tyttö

Kuluneen viikon aikana pennut ovat löytäneet paristonsa, ja ladattuaan niitä säännöllisesti ja huolella, virtaa löytyy niin paljon, että alta pois. Ollaankin katsottu parhaaksi nousta  lattian tasolta sohvalle, kun hepulit alkaa; parhaat ajat niille on 5.50-7.00 ja 23.00-24.00. Siinä ehtii komeasti ottaa makeat yöunet väliin. Nauru

Tänään meillä oli koiranvaihtopäivä. Fanni on huolella ja rakkaudella hoitanut pentuset 6,5 viikon ikään, ja nyt oli hyvä aika mamman lähteä huilimaan takaisin kotiin Tampereelle. Helmi vaihtoi majapaikkaa myös takaisin kotiin, ei ehkä niinkään rentoutumaan, vaan paremminkin pitämään järjestystä yllä. Aluksi Helmi katsoi kuin halpaa makkaraa, että oletko ihan tosissasi, että vaihdan talvilomapaikan tälläiseen härdelliin? Mää lähen kyllä takas Tampereelle. Nauru Penneleiden painuttua unten maille Helmi kuitenkin uskaltautui tutkailemaan näitä pieniä kääröjä ja aikansa haisteltuaan tuli siihen tulokseen, että näistähän vois saada seuraa. Häntä alkoi ensin vienosti heiöua, jonka jälkeen se kiihtyi ja lopulta oli haaste heitetty. Harmi vaan, että haasteen vastaanottajalla oli pattereiden lataus täysin kesken, niin Helmi jäi tällä kertaa ilman leikkikaveria.