Pennuille on avautumassa uusi maailma. Ylöspäin. Pienen pieniä ja huojuvia seisomisharjoituksia on todistettu pentulaatoikossa. Pitkälle ei vielä pötkitä, mutta harjoittelu on hyvin ahkeraa. Kaukana ei ole myöskän silmien aukeaminen, kovasti silmäluomet jo liikehtivät. Kaikki ovat kasvaneet tasaiseen tahtiin, tytöt ja ensimmäinen poika vetäen joukkoa. Kaksi poikaa tulevat keskenään tasaiseen tahtiin hieman muita perässä.

Kasassa on aina kivempaa. Hymy

 

 

Helmiltä tuli terveisiä videon muodossa. Ei taida hirveän tylsää olla ainoana silmäteränä täysihoidossa Tampereella. Cool

http://s154.photobucket.com/albums/s252/maisa_photo/?action=view&current=TerveisiHelmilt.flv


Maisa sai myös eilen kauan odotettuja vieraita, kun Nappi ja Atte pistäytyivät kylässä ja käytiin pellolla vähän revittelemässä. Kuvia aurinkoisesta talvipäivästä lisää kotisivujen Galleriassa. Atte jäi meille vielä lenkin jälkeen “hoitoon” Napin agitreenien ajaksi. On kyllä niin rento ja letkeä pikku-ukkeli, etten toista tiedä. Hymy Ei mitään ongelmaa jäädä kyläilemään, istuttiin yhdessä sohvalla ja katsottiin telkasta Kotikatua. Välillä sain muiskauksen poskelle, oli varmaan hyvä kanavavalinta.