Tällä kertaa ainoa kirpeä asia on ihana pakkanen pihalla. Tänään ei tuuli vienyt pipoa päästä, joten lähdin ulkoiluttamaan koirien lisäksi myös kameraa pitkästä aikaa. Muutaman viikon takaiselta Jyväskylän reissulta mukaan tarttuneet koiran tossut - kyllä olen ostanut koiralleni tossut - pääsivät tänään tosi testiin. Pakkasta pihalla 15 astetta ja muutama kymmenen senttiä lunta. Ensi vaikutelmaa tossujen saajalla ei voi kuvaillla ihan riemun kiljahduksiksi. Lähempänä oli 'et oo tosissas' -tyyppinen reaktio, myös muilta lauman jäseniltä.

Vähän tyylikkäät ruskealla nahalla koristetut karvakengät.  Heijastimet ja kaikki!

Ilo ylimmillään.

Mummo joutui niin perumaan sanansa tänään ulkona.

 

Tossut toimi tarkoituksessaan täydellisesti, eikä yksikään jäänyt matkalle.

Oli ne järkipankitkin sielä.

Mainitsemani Jyväskylän reissu piti sisällään mukavaa yhdessäoloa, trimmausta, näyttelytunnelmaa, kokoustelua ja kokeilua. Kokeilusta olikin jo puhetta. Lähdettiin reissuun Päivin ja Tintin sekä Maisan kanssa. Tintti oli ilmoitettu näyttelyyn, ja hienosti ministeri esiintyikin. Tuloksena NUO-ERI ja NUK2, ERInomaisella arvostelulla.

Keskittyminen on hyvän suorituksen kulmakiviä. Kenny (Tanzara Pride and Joy), 10, VSP-VET.

The apprentice.

 

Vielä muutama viikko siitä takaperin, meillä oli ilo saada Kajo muutaman viikon ajaksi kylään. Ihana pikku neiti, joka sujahti huomaamatta laumaan.

Sisaruksilla tuntuisi olevan jotain geeneissä.

 

Kajo, Tintti ja Ansa