Kesäloma puolessa välissä, ja kun sitä oikein miettii, niin liian nopeastihan se kuluu. Uitu, lenkkeilty ja kyläilty on niin kuin kesään kuuluukin. Muutama viikko sitten pyörähdettiin Tintin (C. Elpido) kanssa Helsingin kesänäyttelyssä Tuomarinkartanossa. Ja hyvin pyörähdettiinkin: Tintti ROP ja SERT! Kilpailua ei juuri ollut, mutta tuomari tykkäsi kovasti, ja Tintti esiintyi kuin vanha tekijä.

E-pentue on kesän aikana menestynyt muutenkin missi-rintamalla, kun Kajo (C.Elysia) kävi pyörähtämässä mätsärissä ja palasi takaisin PUN-3 -sijoituksen kera yli sadan koiran joukosta! Mahtavaa Kajo ja Sini!

Kuva Kiia Westin

Siskon yhden viikonlopun kestävä näyttelyturnee lähestyy niinikään, ja sitä varaa jo ajattlin hieman pehkoa ruotia. Pääsin föönaamiseen asti. Loppu saa odottaa vielä. Tai siis täytyy aloittaa taas alusta.

Mammutti.

Ennen kesätaukoa Maisan reeneissä meillä oli pienet skabailut, joissa kilpailtiin kolmella eri pätkällä irtoamisessa, kepeillä ja pienellä takaakiertopyörityksellä valkkua ja MM-karsinta-15-Sepiä vastaan. Sepiä ei voitettu, mutta Maisa tuli heti kakkoseks. Ohjaaja sai lakuja ja äärettömän coolit työhanskat sekä Maisa purutikkuja.

Nyt katsellaan Tapiola GP-sarjan 5. osakilpailua omalta terdeltä, ja samalla pakkaillaan tavaroita mökkireissulle. Hyvät kelitkin on jälleen luvassa, joten Adios!

Kaikki ei voi olla kesälläkään lomalla.