Nyt ovat suunnitelmat varmistuneet: seuraava Cuenta's-pentue odotettavissa alkuvuodesta! Mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, syntyisivät pennut helmikuussa, E-pentueen 3-vuotissyntymäpäivän aikaan.

Toiveissa on pentuja yhdistelmästä:

Fanni Phinn

                                                Kuva Siru Remes

 

FIN EE MVA Tanzara Edelweiss - FI MVA Bisbee Nottingham Minstrel

Fanni on Cuenta's E-pentueen emä. Pentueesta neljä asuu Suomessa ja kolmas poika Ranskassa. E-pentue on osoittautunut äärimmäisen mukaviksi rotunsa edustajiksi niin luonteeltaan, terveydeltään kuin rakenteeltaankin, eikä toiveissa ole yhtään vähempää tästä yhdistelmästä. Fannista ja edellisestä pentueesta lisää Cuenta'sin kotisivuilla (päivitetään mahdollisimman pian). Phinn on nuori ja komea Englannin tuonti. Sillä on kolme pentuetta, joissa yhteensä 10 pentua. Phinn on luonteeltaan rauhallinen ja harkitseva, elämään ylipäätään hyvin filosofisesti suhtautuva. Phinn harrastaa agilityä, joka hetken harkinnan jälkeen on osoittautunut olevan erittäin mukavaa ajanvietettä, Phinninkin mielestä.

Kaikista pennuista tulee väriltään blue & taneja. Molemmilla vanhemmilla on silmät peilattu terveiksi. Fannilla on perinnöllisen kuparitoksikoosin suhteen tulkinta 'ei periytä', ja Phinnillä 'periyttää mahdollisesti', mitkä kaksi tulkintaa ovat mahdolliset myös pennuille.