Onpas ollut kiireistä, kun ei ehdi päivitellä... Mutta siis jatkoimme Ellan kanssa kovaa tykitystä viime viikonloppuna Tammelan tokokokeessa. Ellalle hieno II-tulos pistein 151! Hyvä toisaalta, että odotin näin kauan päivityksen kanssa, kun olinpahan hieman eri mieltä tuosta tuomarin linjasta. Tai olemattomasta sellaisesta. Monta hienoa koirakkoa jäi vaille ykköstä ja myös toisin päin. No, tälläistä tämä on välillä. Tuomarina meillä oli Kaisa Lähdesmäki ja hän tuomitsi Ellan näin:

Luoksepäästävyys 9

Paikalla makaaminen 6

Seuraaminen kytkettynä 7 - ihan ok mun mielestä

Seuraaminen taluttimetta 7 - muutama perusasento jäi tekemättä

Maahanmeno 7 - liikkeelle lähtö vähän takkuili ja itse maahanmeno saisi olla nopeampi... (kuvaajan kämmi, ei videota)

Luoksetulo 10! - se oli hieno!

Seisominen 7 - saisi olla nopeampi, joojoo

Estehyppy 8 - haisteli lautaa --> miinus 2 pistettä!!

Paikkamakuu oli ehkä huvittavin ikinä, alkuhässäkän ja pelästyksen jälkeen. Puoli minuuttia ennen täyttä aikaa Ellan viereinen kultsu huomasi hemaisevan malin toisella puolellaan, ja lähti liehittelemän sitä. Noh, tästähän ei belgialainen hirveästi innostunut, ja pieni rähäkkä nousi. Kaikki muut neljä koiraa nousivat joko seisomaan tai istumaan, mutta yleistä mylläkkää ei tullut, onneksi. Kultsun paikkamakuu oli siinä, mutta muut sai jatkaa. Yhteensä makuuta tuli siis lähes neljä minuuttia, mistä Ella tuumasi näin:

IMG_9417.JPG

Oli siinä naurussa pitelemistä, ja kaikki katsojat eivät siihen pystyneetkään. Nauru No kutonen tuli, että tyytyväisiä siihen. Toisen makuun alkukin oli muuten mielenkiintoinen, kun valmis-käskyllä Ella nousi seisomaan ja komensi kerran, johon äkkiä karjaisin että MAAHAN, ja menihän se. Ette varmaan usko, mutta Ella nousi tuolta ensimmäisellä käskyllä perusasentoon. Cool Onneksi makuista arvosteltiin ensimmäisen alku ja toisen loppu, tai no...

Ella oli silti superi, ja ehkä me vielä yksi koe katsotaan, josko sinne avoimeen aukeisi ovet...