Katsokaapa vaikka:

Kuvien välillä noin puoli vuotta. Siinä ajassa pikkuisesta Kajosta on tullut todella kaunis nuori aikuinen! Ihana! Kajo on kasvanut ja kehittynyt hurjasti viimeisien kuukausien aikana. Ei voi uskoa, että on kyseessä sama pikku penneli kuin kesällä.

Kaikki kuvat (c) Sini Tuovinen

Tällä hetkellä on vilinää nuoriso-osastolla täällä kotonakin, kun Tintti tuli kylään ensi viikkoon saakka. Sisarukset löysivätkin jo kunnon painivaiheen ja nyt on rauhallista. Toistaiseksi.

****************

Sunnuntaina koitti viimein se päivä, kun Suvi ja Maisa läksivät yhdessä virallisille agiradoille. On kyllä hauska laji kisata, kun ei kisaaminen jännitä. Ja se pienikin kutkutus unohtuu, kun pääsee radalle.

Sunnuntain jännitysmomentti koettiin mittauspöydällä. Maisa kun on siinä ja tässä medin ja maksin rajalla. Ja nyt se oli tässä. Makseihin mentiin. Voivoi, pikkukirppu. Tuomarina meillä oli Esa Muotka, joka oli tehnyt ihan kivat ja helpot radat. Helppous ei näkynyt niinkään meidän tuloksissa: ekalta radalta 12,96, kymppi radalta ja rontti kaksi sekuntia yliaikaa; toiselta radalta hylly. Kompastuskiveksi tänään nousi kepit. Ei riittänyt maltti tehdä niitä loppuun saakka. Ekalla radalla toinen vitonen tuli kepeiltä ja toinen putkelta, kun humahti ohi. Mutta sitten toisen (hyppäri) radan kepit. Voi morjes mitä touhua! Maisa tuli kolmanneks vikasta välistä ulos, korjasin alusta. Sujahti suoraan toiseen väliin - uudestaan - jätti vikan kepin tekemättä. Siinä vaiheessa ohjaaja seisoo, että mitä häh?! ja Maisa päätti, että kepittele kuule keskenäs, mää lähren ny. Tyyppi veteli loppusuoran keskenään maaliin asti. Irtoo ainakin. Kumpi vie ja ketä, en tiedä, mutta siinä emäntä sitten jolkottelee perässä. Vitsit, siihen asti oli menny ihan mukavasti, mutta toi hässäkkä vei kyllä fiilikset siltä radalta. Mikä keppiongelma meillä nyt on? Sannaaaaaa, apuuuva! Noo, päästiin me vielä puolen välin paremmalle puolelle tuloksissa ekalla radalla.  Tulokset A-kisa ja B-kisa.

Lisäilen radat jahka saan ne piirrustettua.

Ja nyt alkoi painit, erä 2. Tintti on muuten myös kasvanut, menee sekin jo medin ja maksin rajoilla! Morjes, miten ne kasvaa nopeesti.